Livrea se face pe întreg teritoriul României (cu excepția zonelor pe care firmele de transport nu le pot acoperi). Livrarea se face paletizat în funcție de fiecare produs până la adresa menționată, folosind serviciile de transport paletizat Pall-ex. Livrarea se face prin intermediul unei firme terțe de livrare, iar costul transportului nu este inclus în prețul afișat pe site. Întârzierile în livrare apărute nu pot fi imputabile firmei noastre.

Livrarea comenzilor se face conform celor agreate înainte de efectuarea plății. În cazul în care, din motive neprevăzute apar unele întârzieri acestea vor fi comunicate către client.

În funcție de volumul și valoarea comenzii se pot percepe taxe de transport. Taxele de transport sunt comunicate în formularul de comandă de pe site înainte de plasarea comenzii. Vor fi evidențiate explicit pe formularul de comandă ce poate fi vizualizat online în momentul plasării comenzii, dar și pe factură proforma care va fi expediată prin email și care va stă la bază efectuării plății.

Livrarea este gratuită pentru toate comenzile peste 4500 lei  TVA inclus.

Pentru produsele livrate, factura precum și alte documente necesare: declarația de performantă, instrucțiuni de punere în operă, etc. vor fi livrate prin intermediul emailului.