Inspiraţie pentru faţada casei tale: trendurile anului 2020

Când vrei să amenajezi exteriorul casei ai în vedere mai multe criterii proprii cu privire la felul în care doreşti ca aceasta să arate. Pe piaţă există în prezent o multitudine de variante şi poate fi destul de dificil să alegi un material care să răspundă în totalitate cerinţelor tale. Noi îţi propunem câteva idei de amenajare a faţadei cu ajutorul placajului ceramic klinker sau a cărămizilor aparente.  

Inspiratie pentru fatada casei tale - Caramida Klinker

De ce trebuie să ţii cont pentru amenajarea faţadei?

Primul aspect care trebuie luat în seamă în amenajarea faţadei este cromatica. Gândeşte-te ce culori îţi plac ţie şi care dintre acestea ar fi potrivite pentru casa ta. Oare cum ar putea fi ele integrate în decorul urban? Şi nu, nu trebuie să te limitezi la anumite variante de culori, asta pentru că la noi ai la dispoziţie o gamă variată de nuanţe, de la alb la roşcat sau chiar negru. 

Sfat: Ţine cont în primul rând de preferinţele tale! Ia în considerare stilul stradal, însă nu te pierde în detalii şi personalizează-ţi locuinţa cu elemente pe gustul tău. Datorită unei game variate de culori ţi poţi pune amprenta asupra esteticii casei tele. 

Inspiraţie pentru faţada casei tale - Caramida klinker

Un alt aspect de care trebuie să ţii cont atunci când îţi amenajezi faţada trebuie să fie durabilitatea. Dat fiind faptul că este expusă la diverse fenomenene meteo, trebuie ca aceasta să reziste o perioadă îndelungată de timp şi să îşi păstreze aspectul estetic. O faţadă realizată din cărămidă aparentă sau din placaj ceramic îndeplineşte condiţiile de durabilitate de-a lungul timpului, având garanţia longevităţii.

Sfat: Alege un placaj ceramic klinker pentru că acesta este realizat la temperaturi înalte, ceea ce face ca rezistenţa in timp să fie mare. De asemenea, optează pentru o faţadă integral realizată din acest material care are un spect estetic sporit. 

Inspiraţie pentru faţada casei tale - Caramida Klinker

Share this post

Comments (0)

No comments at this moment