Amedio Klinker: Avem casă! Cum o amenajăm?

Dacă te numeri printre cei ce stau la casă putem spune că eşti un norocos. De ce? Pentru că spaţiul pe care îl ai la dispoziţie pentru relaxare este net superior celui conferit de către un apartament. Totuşi, pentru sporirea comodităţii trebuie să îţi creezi în primul rând o oază de linişte, iar aceasta să corespundă din punct de vedere estetic cerinţelor tale. 

Peisagistică casă - Cum să folosești cărămida aparentă sau placajul ceramic

Poate pentru unii amenajarea curţii pare un proces facil. Dar ce faci atunci când vrei să investeşti în materiale de calitate care să îţi asigure o durabilitate de-a lungul anilor? Dacă ai idei, Amedio Klinker te inspiră! În gama noastră de produse vei regăsi cărămidă aparentă şi placaj ceramic decorativ pe care le poţi utiliza pentru amenajarea faţadelor într-o varietate de nuanţe, de la alb, crem, roscat, până la negru. Pentru o amenajare de efect a exteriorului poţi alegege culori vibrante ale accesoriilor, precum ramele de geam sau uşile. 

Peisagistică casă - Cum să folosești cărămida aparentă, placajul ceramic, pavaj ceramic

Dacă te gândeşti la un gard care să îţi asigure intimitatea necesară dar şi trăinicia de-a lungul anilor, poţi alege cărămida aparentă. Stâlpii îi poţi decora cu placaj ceramic klinker pentru un contrast de culori ce să încânte din punct de vedere estetic. 

Peisagistică casă - Cum să folosești cărămida aparentă sau placajul ceramic

Utilizat pentru soclul casei, placajul ceramic klinker asigură o rezistenţă la impact, îngheţ-dezgheţ şi foc, este prietenos cu mediul şi se regăseşte într-o gamă variată de culori. 

Peisagistică casă - Cum să folosești cărămida aparentă sau placajul ceramic

Datorită variaţiei de texturi, de la antichizat la modern, placajul ceramic klinker de la  Amedio Klinker poate fi utilizat şi pentru crearea unor elemente de desing. De exemplu,  îţi poţi realiza o mică jardinieră pe care să o decorezi manual cu placaj decorativ. Toate în acelaşi ton cu gardul, soclul, sau în nuanţe diferinţe pentru un efect garantat. 

Share this post

Comments (0)

No comments at this moment