Ce stil de amenajare se potriveşte casei tale

E destul de dificil să alegi un stil de amenajare al casei, mai ales atunci când ai la dispoziţie o multitudine de nuanţe şi texturi  ale cărămizii aparente ceramic. Totuşi, dacă îţi doreşti un anumit design îţi poti adapta stilul după ce ai făcut alegerea nuanţei şi a texturii. Ne dorim să îţi venim în ajutor cu câteva idei de design pe care le poţi adopta în concordanţă cu preferinţele tale

Designul modern al casei

Dacă te gândeşti la un design modern, atunci trebuie să ştii că acesta poate fi abordat prin elemente decorative în nuanţe naturale. Acest stil de amenajare se potriveşte pentru locuinţele practice, iar mbrăcarea unui perete din living cu placaj ceramic într-o nuanţă naturală creează impact. Un perete impunător asortat cu materiale naturale de tip sticlă se încadrează perfect în decorul cu linii curate al livingului. 

Şi dormitorul poate respecta aceeaşi tematică prin utilizarea unor culori armonizate. Mobilierul clasic din lemn se asortează perfect cu linia organică a ceramicii. Elementele de decor întregesc cromatica spaţiului. 

Ce stil de amenajare interioară se potriveşte casei tale

Designul contemporan

Când vorbim despre designul contemporan trebuie să ne gândim neapărat la o monocramie, dat fiind faptul că acest stil este caracterizat de fluiditate. Inspirat din designul modern, stilul contemporan propune crearea unui spaţiu în care caramida aparenta/placajul ceramic klinker să fie încadrat într-o cromatică sobră, cu accente de culori pure.  

Ce stil de amenajare interioară se potriveşte casei tale

Un dormitor în stil contemporan are tonuri de negru, cu o textură antichizată a placajului ceramic ce evidenţiază liniile fine ale mobilierului din lemn masiv şi culorile deschise ale pereţilor. 

Ce stil de amenajare interioară se potriveşte casei tale

Designul minimalist

Inspirat din punct de vedere decorativ din stilul modern, designul minimalist propune o cromatică simplificată. Poţi utiliza un placaj ceramic sau o caramida aparenta în nuanţe deschise la culoare care să ofere un aspect aerisit camerei. Obiectele de decor clasice, cu un design simplu, întregesc un decor funcţional. 

Ce stil de amenajare interioară se potriveşte casei taleCe stil de amenajare interioară se potriveşte casei tale

Designul rustic

Dacă iei în considerare amenajarea unui living în stil rustic, alege o nuanţă de placaj în tonuri de roşcat sau maro si o textura a caramizii aparente care sa aduca aminte de vechile ziduri ale oraselor sau beciurilor. Nişte canapele pufoase pot întregi decorul prin sublinierea unui spaţiu dedicat relaxării.

Ce stil de amenajare interioară se potriveşte casei tale

Decoraţiunile sunt un element esenţial al designului rustic, motiv pentru care poţi profita prin utiliyarea unor elemente de decor sub formă de figurine sau flori. 

Ce stil de amenajare interioară se potriveşte casei tale

Indiferent de preferinţele tale asupra designului, caramida aparenta si placajul ceramic klinker sunt printe materialele ce se pliază pe orice design ai alege. Important este ca tu să decizi culorile şi textura preferată. 

Share this post

Related products

Comments (0)

No comments at this moment