Pentru tine

Amedio Klinker: Avem casă! Cum o amenajăm?

0 comments
1217 views
Peisagistică

Dacă te numeri printre cei ce stau la casă putem spune că eşti un norocos. De ce? Pentru că spaţiul pe care îl ai la dispoziţie pentru relaxare este net superior celui conferit de către un apartament.

Inspiraţie pentru faţada casei tale: trendurile anului 2020

0 comments
1424 views
Sfaturi pentru fațada casei tale

Când vrei să amenajezi exteriorul casei ai în vedere mai multe criterii proprii cu privire la felul în care doreşti ca aceasta să arate. Pe piaţă există în prezent o multitudine de variante şi poate fi destul de dificil să alegi un material care să răspundă în totalitate cerinţelor tale. 

Ce stil de amenajare se potriveşte casei tale

0 comments
1216 views
Amenajări interioare cu personalitate

E destul de dificil să alegi un stil de amenajare al casei, mai ales atunci când ai la dispoziţie o multitudine de nuanţe şi texturi  ale cărămizii aparente ceramic. Totuşi, dacă îţi doreşti un anumit design îţi poti adapta stilul după ce ai făcut alegerea nuanţei şi a texturii.

Ce material să alegi pentru un acoperiş de-o viaţă?

0 comments
471 views
Sfaturi pentru acoperișuri care țin o viață

Unii dintre noi ne decidem mai devreme, alţii mai târziu. Dar ce importanţă are vârsta atunci când fiecare ajunge în acelaşi punct? Omul îşi face casă o dată în viaţă, asta o ştim cu toţii. Însă cât de bine reuşeşte fiecare să creeze spaţiul mult dorit dpinde de foarte multe alegeri pe care le facem încă din faza de gândire a proiectului.